Derfor bør i overveje ​Kristoff Transport

Vi er et vognmandsfirma beliggende i Helsingør med stor berøringsflade i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi kører dog i hele Danmark, samt udlandet.

Vi ejer to kassevogne med lift, der kan sidelæsses. Begge vogne kan laste 1100 kg og liftene kan tage 750 kg. Endvidere har vi en 12 tons lastvogn, der laster 7 tons og har en 2 tons lift.

Hos os har vi, som chauffører, fokus på service og tilfredshed blandt vore kunder. Vi sætter os ind i kundernes behov og sætter en ære i at udføre vores opgaver på bedste vis.

Vi er absolut konkurrencedygtige mht. vores priser. Vi tilbyder mulighed for fast timepris, faste takster eller taxameter.​

Vores opgaver er mange og varierende. Vi transporterer jævnligt alt fra antikviteter, modetøj, byggematerialer, stål/jern samt helt almindelige flytninger.

Herudover har vi et lagerhotel i Helsingør, hvor vi kan opbevare i tilfælde af pladsmangel. Pallepladsprisen er 125 kr. pr. palle pr. påbegyndt måned.

Har du fundet interesse for vores vognmandsfirma og et fremtidigt samarbejde, kan vi kontaktes på nedenstående telefonnummer og/eller mail.​

Telefon: 40 54 29 78

E-mail: m.kristofftransport@gmail.com